Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ - HEARTBREAKER (L' ARNACOEUR)

Η ταινία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010, ταινία με κανόνες όπως!: Κανόνας 1ος: Δεν χωρίζουμε ποτέ ευτυχισμένα ζευγάρια. Κανόνας 2ος: Δεν ερωτευόμαστε ποτέ.

Σκηνοθεσία: ΠΑΣΚΑΛ ΣΟΜΕΛ
Σενάριο: ΛΟΡΕΝ ΖΙΤΟΥΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΝΤΟΝΕΡ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΕΝ ΝΤΟΥΡΙ , ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ
- trailer

Ο Άλεξ (Ντουρί) και η αδερφή του βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Αναλαμβάνουν περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, από το Μονακό μέχρι το Παρίσι.

Καμία χώρα δεν είναι αρκετά μακριά και καμία πρόκληση ανυπέρβλητη. Με την επιτυχία τους να αγγίζει το 100%, είναι σίγουρα κορυφές στον χώρο τους.

Όσο όμως ανήθικο και ποταπό κι αν φαίνεται το επάγγελμά τους, διέπεται από κάποιους κανόνες που το καθιστούν εξαιρετικά έντιμο: Κανόνας 1ος: Δεν χωρίζουμε ποτέ ευτυχισμένα ζευγάρια. Κανόνας 2ος: Δεν ερωτευόμαστε ποτέ. Όταν ένας πλούσιος άνδρας θα τους προσλάβει για να χωρίσουν την κόρη του από τον φίλο της, οι κανόνες αυτοί θα δοκιμαστούν.

Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας, οι δύο επαγγελματίες καταλήγουν ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι. Λόγω οικονομικών προβλημάτων όμως, τα δύο αδέρφια αναγκάζονται να αναλάβουν τη δουλειά (παραβαίνοντας τον κανόνα #1). Έχοντας περάσει μόλις λίγες μέρες με την Ζουλιέτ (Παραντί), ακόμα και ο Άλεξ, ο πιο επαγγελματίας των επαγγελματιών καταλήγει να υποκύψει στη γοητεία της (παραβαίνοντας τον κανόνα #2).

Η φήμη της εταιρείας τους κινδυνεύει και για πρώτη φορά, αυτός που ξέρει πώς να ραγίζει τις καρδιές των άλλων θα δοκιμάσει πόσο πολύ πονάει.

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ village cinemas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα