Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

INCEPTION

Η ταινία INCEPTION έκανε πρεμιέρα στα village cinemas στις 24 Αυγούστου, και είναι μια περιπέτεια φαντασίας

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΜΠΕΡΕΝΤΖΕΡ , ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ , ΜΑΙΚΛ ΚΕΙΝ , ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ , ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ , ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΙ , ΕΛΕΝ ΠΕΙΤΖ , ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΛΕΒΙΤ , ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ
Διάρκεια: 148 λεπτά
Πρεμιέρα: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Το trailer της ταινίας INCEPTION
Περίληψη της ταινίας INCEPTION

Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο.

Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο - την γένεση (inception).

O Κομπ και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια.

Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα. Όμως, κανένας σχεδιασμός δεν είναι αρκετά προσεκτικός ούτε οι ικανότητές τους μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει να μπορεί να προβλέψει κάθε τους κίνησή. Έναν εχθρό που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει.

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ village cinemas

2 σχόλια:

  1. Ταινιάρα το Inception! Πολύ δράση, φοβερό, έξυπνο σενάριο και επιτέλους κάτι διαφορετικό;) Ο Leonardo DiCaprio πολύ καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα