Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΘΑΡΣΗ - Mία ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη

ΚΑΘΑΡΣΗ Mία ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη. Ο Έστεμπαν (Κώστας Στεφανάκης) έρχεται στην Αθήνα έχοντας χάσει τη δουλειά του ως μπάτσος. Μένει μαζί με τον ανάπηρο θείο του (Μπάμπης Κούρτης) και αναζητά δουλειά

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Στεφανάκης, Βαγγέλης Μουρίκης, Χρήστος Νάτσιος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Φιλική συμμετοχή: Κώστας Ξυκομηνός, Γιάννης Οικονομίδης, Τίνα Σπάθη, Νίκος Τριανταφυλλίδης, Κλεόβουλος Ζαμίδης.
Sound Design: Σπύρος Αραβοσιτάς
Μουσική: Cygnosic
Special Make-Up FX: Disturbed Twins
Γιώργος Αλαχούζος, Ρούλης Αλαχούζος
Μοντάζ: Domenico Fusco, Φωκίων Μπόγρης, Βασίλης Παππάς
Φωτογραφία: Βασίλης Παππάς, Domenico Fusco
Παραγωγή: Ground Floor Film
Σενάριο & σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης

Το trailer της ταινίας κάθαρση
Ο Έστεμπαν (Κώστας Στεφανάκης) έρχεται στην Αθήνα έχοντας χάσει τη δουλειά του ως μπάτσος. Μένει μαζί με τον ανάπηρο θείο του (Μπάμπης Κούρτης) και αναζητά δουλειά. Είναι άφραγκος και απογοητευμένος. Τον πλησιάζει ο διευθυντής ασφάλειας (Χρήστος Νάτσιος) και του αναθέτει να καθαρίσει 2 απο τους πιό επικίνδυνους εγκληματίες στην πόλη: Ο Μάνθος (Βαγγέλης Μουρίκης) και ο Μπαχράμης (Βαγγέλης Αλεξανδρής) είναι αυτοί που κανείς δεν μπορεί να πιάσει επίσημα- προστασία, drugs, παράνομα sex shops, όλα παίζουν. Ο Έστεμπαν γίνεται στόχος όχι μόνο για τον υπόκοσμο αλλά και για τα “αφεντικά” του.H “Κάθαρση” είναι μία ανεξάρτητη, low budget ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη. Μία ιστορία προσωπικής εκδίκησης με φόντο τον κόσμο της μαφίας και την πολιτική διαφθορά. Η do-it-yourself- παραγωγή διαθέτει ένα cast με ονόματα όπως οι Βαγγέλης Μουρίκης («Ο Βασιλιάς», «Ψυχή Βαθιά», «Attenberg»), Βαγγέλης Αλεξανδρής («Κλέφτες») και Κώστας Ξυκομηνός («Σπιρτόκουτο», «No Budget Story»). Φιλικά συμμετέχουν σε σύντομους ρόλους οι βραβευμένοι σκηνοθέτες Νικόλας Τριανταφυλλίδης («Screamin’ Jay Hawkins- I Put A Spell On You”) και Γιάννης Οικονομίδης («Η Ψυχή Στο Στόμα»).

Η ταινία συμμετείχε στις Νύχτες Πρεμιέρας το 2009 και θα προβάλλεται στο σινεμά «Μικρόκοσμος» (Συγγρού 106) από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 και για μία εβδομάδα.

Δημοσιογραφική προβολή: ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, Συγγρού 106. Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010, 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα