Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΟΔΙΑΣΩΣΗ (ΜΕΤΑΓΛ) TINKERBELL AND THE GREAT FAIRY RESCUE (GR)

Η ταινία Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΟΔΙΑΣΩΣΗ κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΡΕΙΜΟΝΤ
Σενάριο: ΚΑΡΟΛΙΝ ΓΚΑΙΡ, ΜΠΟΜΠ ΧΙΛΓΚΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΡΟΜΠ ΜΟΥΙΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΛΟΥΣΙ ΛΙΟΥ , ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ , ΚΡΙΣΤΙΝ ΤΣΙΝΟΓΟΥΕΘ , ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΛΟΝ , ΜΑΕ ΓΟΥΙΤΜΑΝ , ΤΖΕΣΕ ΜΑΚ ΚΑΡΤΝΕΙ
Διάρκεια: 1 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Το trailer της ταινίας Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΟΔΙΑΣΩΣΗ
Η περίληψη της ταινίας Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΟΔΙΑΣΩΣΗ

Χρόνια πριν τη γνωριμία της με τη Γούεντι και τα Χαμένα Παιδιά η Τίνκερμπελ γνώρισε τη Λίζι, ένα μικρό κορίτσι με ακλόνητη πίστη στη δύναμη της νεραϊδόσκονης και στο μαγικό κόσμο που κατοικούν οι νεράιδες!

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίσκεψης των νεραϊδών στα ανθισμένα λιβάδια της Αγγλίας, δύο πολύ διαφορετικοί κόσμοι θα ενωθούν για πρώτη φορά και η Τίνκερμπελ θα αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δεσμό με ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει να έχει ανάγκη από νέους φίλους.

Καθώς οι νεραϊδοφίλες της Τίνκερμπελ ασχολούνται με μια επικίνδυνη διάσωση, η ίδια θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και ολόκληρη τη νεραϊδοχώρα.

Η πρώτη επαφή της Τίνκερμπελ με τους ανθρώπους, έρχεται στη μεγάλη οθόνη και είναι γεμάτη ανατροπές…

Απολαύστε τη νέα ταινία της Disney για τη δύναμη της πίστης και της φιλίας, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό, φαντασία και φυσικά… νεραϊδόσκονη!


village cinemas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα