Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ (ΥΠΟΤΙΤΛ) 3D LEGENDS OF THE GUARDIANS:THE OWLS OF GAHOOLE ENG3D

Η ταινία Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ (ΥΠΟΤΙΤΛ)  3D  LEGENDS OF THE GUARDIANS:THE OWLS OF GAHOOLE ENG3D κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και είναι μια τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων.

Σκηνοθεσία: ΖΑΚ ΣΝΑΙΝΤΕΡ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΟΡΛΟΦ, ΕΜΙΛ ΣΤΕΡΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ , ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ , ΧΙΟΥΓΚΟ ΓΟΥΙΒΙΝΓΚ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΡΟΞΜΠΕΡΓΚ , ΜΙΡΙΑΜ ΜΑΡΓΚΟΛΙΣ , ΕΜΙΛΙ ΝΤΕ ΡΑΒΙΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΟΥΕΝΧΑΜ , ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το trailer της ταινίας Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝΗ περίληψη της ταινίας Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ


Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Σόρεν, μιας μικρής κουκουβάγιας που έχει ενθουσιαστεί από τις επικές ιστορίες που του διηγείται ο πατέρας του για τους Φύλακες του Γκα'Χουλ, μια μυθική ομάδα φτερωτών πολεμιστών που μετά από μια γενναία μάχη κατάφεραν να σώσουν τις κουκουβάγιες από τους σατανικούς Αγνούς.Κι ενώ ο Σόρεν ονειρεύεται να ενώσει μια μέρα τις δυνάμεις του με τους ήρωες του, ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Κλαντ, τον κοροϊδεύει, ενώ παράλληλα διψάει να πετάξει και να κυνηγήσει… για να κερδίσει την εύνοια του πατέρα τους έναντι του μικρότερου αδερφού του.

Η ζήλια όμως, του Κλαντ έχει τρομακτικές συνέπειες - τα δύο μικρά θα πέσουν από τη φωλιά τους στα γαμψά νύχια των Αγνών. Ο Σόρεν θα προσπαθήσει να διαφύγει με τη βοήθεια κι άλλων γενναίων μικρών κουκουβαγιών. Μαζί θα πετάξουν πάνω από θάλασσες, θα διασχίσουν την αχλή για να βρουν το Μεγάλο Δένδρο, το αρχηγείο των θρυλικών Φυλάκων του Γκα'Χουλ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να νικήσουν τους Αγνούς και να σώσουν το βασίλειο των κουκουβαγιών.


Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο του animation με την οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας "Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών", που βασίζεται στα δημοφιλή και αγαπημένα βιβλία της Κάθριν Λάσκι.

 village cinemas

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα