Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

F.A.C. - Το ψέμα πληρώνει (O.S.T.)

F.A.C. - Το ψέμα πληρώνει (O.S.T.). Όταν οι 2 μεγαλύτερες εταιρίες κινηματογραφικής παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα, η Odeon και η Village, ενώνουν τις δυνάμεις, την πείρα και το πάθος τους και παρουσιάζουν την κωμωδία της χρονιάς, “Ζητείται Ψεύτης”, τότε δε σου μένουν πολλές επιλογές. Επιστρατεύεις όλους τους φίλους και συνεργάτες σου, το ταλέντο, τη δύναμη και τις ιδέες σου και βάζεις τα δυνατά σου για να φτιάξεις έναν "σούπερ-ήρωα"!!!

Οι GOIN'THROUGH ενώνουν τις δυνάμεις τους με όλο το υπόλοιπο FAMILY The Label και παρουσιάζουν το F.A.C. (FAMILY ALLSTAR CREW), ένα "βιονικό" γίγαντα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του!!!
Αντίπαλος του στην πρώτη του αποστολή, οι προεκλογικές υποσχέσεις του υπουργού Φερέκη και τα εμπνευσμένα ψέματα του ιδιαιτέρου του, Θεόδωρου Πάρλα ή Ψευτοθόδωρου.

Όταν το ψέμα έχει πλέον λερώσει και μολύνει τα πάντα, τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να "καθαρίσεις" μια και καλή απ' τη βρωμιά…

F.A.C. - Τα κάνει αφόρητα!!!
Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού των τίτλων “F.A.C.- Το ψέμα πληρώνει” θα πραγματοποιηθεί μέσα από το official site των Goin’ Through www.gointhrough.com την Κυριακή 17/10 στις 18.00.

Η ταινία “Ζητείται Ψεύτης” έρχεται στους κινηματογράφους στις 23 ΔεκεμβρίουΠρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Mιχάλης Ιατρόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Κλέλια Ρένεση, Άκης Σακελλαρίου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Τάσος Κωστής κ.α.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Καλλιτεχνική επιμέλεια σκηνοθεσίας: Άγγελος Φραντζής
Διασκευή σεναρίου: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Μπιρμπίλης
Δ/ντής Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος
Σκηνικά: Στέλλα Ρότσιου
Ενδυματολόγος: Χριστίνα Χατζαρίδου
Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου
Μοντάζ: Αγγέλα Δεσποτίδου
Παραγωγοί: Κώστας Λαμπρόπουλος, Μάνος Κρεζίας, Διονύσης Σαμιώτης

Παραγωγή: ODEON, VILLAGE, NOVA, CL PRODUCTIONS,
ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ, FILM IN MIND
Διανομή: ODEON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα