Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

THE SOCIAL NETWORK

Η ταινία THE SOCIAL NETWORK κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010 με τους ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΜΠΕΡΓΚ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΙΚ, η ταινία είναι δραματική

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΦΙΝΤΣΕΡ
Σενάριο: ΑΑΡΟΝ ΣΟΡΚΙΝ, ΜΠΕΝ ΜΕΖΡΙΤΣ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΜΠΕΡΓΚ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΙΚ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ
Διάρκεια: 122 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Το trailer της ταινίας THE SOCIAL NETWORKΗ Περίληψη της ταινίας THE SOCIAL NETWORK


Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα.

Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.

Από το σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ και το σεναριογράφο Άαρον Σόρκιν, έρχεται το “The Social Network”, μια ταινία που αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς. Η ταινία είναι σε παραγωγή Σκοτ Ρούντιν, Ντέινα Μπρουνέτι, Μάικλ ΝτεΛούκα και Σεάν Σαφίν και βασισμένη στο βιβλίο “The Accidental Billionaires” του Μπεν Μέζρικ.

village cinemas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα