Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ Α' - HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS: PART 1

Η ταινία Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ Α'κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 18 Νοέμβριου με τους ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ , ΡΟΥΠΕΡΤ ΓΚΡΙΝΤ και είναι μια περιπέτεια φαντασίας

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΕΙΤΣ
Σενάριο: ΣΤΙΒ ΚΛΟΟΥΒΣ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ , ΡΟΥΠΕΡΤ ΓΚΡΙΝΤ , ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΡΕΙΦ ΦΑΙΝΣ , ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ , ΜΙΡΑΝΤΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ , ΤΙΜΟΘΙ ΣΠΑΛ , ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ , ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΙΦΙΘΣ , ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΓΚΛΙΣΟΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ
Διάρκεια: 1 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το trailer της τανίας Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Η περίληψη της τανίας Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το 1ο Μέρος ξεκινά με τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη να εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ – των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο.

Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Αυτό όμως που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ είναι άλλο: ο Χάρι Πότερ.

Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι των κυνηγούν προκειμένου να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ... ζωντανό. Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τους βρει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία – τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη που αναζητά. Ο Χάρι όμως, δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του έχει χαραχτεί λόγο του παρελθόντος του, όταν εκείνη την μοιραία ημέρα έγινε "το Αγόρι Που Έζησε". Άντρας πλέον, ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ.

village cinemas

1 σχόλιο:

  1. Το Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Είναι πολύ κοντά στο βιβλίο, έχει φοβερή αγωνία (ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν 2,5 ώρες!) και εντυπωσιακά εφέ. Δεν θέλω να τελειώσειιιιιιιιιιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα