Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΣΥΛΟ - SHELTER

Η ταινία ΤΟ ΑΣΥΛΟ - SHELTER κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 31 Μαρτίου και είναι μια ταινία θρίλερ με τους ΤΖΟΎΛΙΑΝ ΜΟΥΡ , ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΙΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΙΟΡΝ ΣΤΑΙΝ
Σενάριο: ΜΑΙΚΛ ΚΟΥΝΕΙ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ ,
ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΙΣ ΜΕΓΙΕΡΣ ,
ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΟΝΡΟΙ
Διάρκεια: 1 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Το trailer της ταινίας ΤΟ ΑΣΥΛΟ - SHELTER

Η περίληψη της ταινίας ΤΟ ΑΣΥΛΟ - SHELTER

Η ανύπανδρη μητέρα και ψυχίατρος Κάρα Τζέσαπ (Τζούλιαν Μουρ) έχει αποκτήσει εξαιρετική επαγγελματική φήμη, διερευνώντας το σύνδρομο των πολλαπλών προσωπικοτήτων, μέχρι τη στιγμή που συναντά έναν εγκληματία ψυχασθενή (Τζόναθαν Ρις Μέγιερς), του οποίου οι δυνάμεις ξεπερνούν κάθε λογική εξήγηση.

Αυτή η απόκοσμη γνωριμία με το κακό κλυδωνίζει τον κόσμο της, μεταμορφώνοντάς την από κυνική σε πιστή. Μετά τον μυστηριώδη και ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, η Κάρα αρχίζει να διαισθάνεται ότι η κόρη της διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Μανς Μάρλιντ και Μπιόρν Στάιν («Storm») και με μια χροιά βουντού και παγανισμού, το «Shelter» αποτελεί ένα πολύπλοκο και ανησυχητικό ταξίδι στην καρδιά του σκότους. Οι παραγωγοί Μάκαρι και Έντελσταϊν (που μεταξύ άλλων έχουν κάνει την παραγωγή στα «Mulholland Dr.» και «The Ring») θα αφήσουν και με αυτή την ταινία το ανατριχιαστικό στίγμα τους στη μεγάλη οθόνη.

4 σχόλια:

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα