Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ALL GOOD THINGS

Η ταινία  ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ  κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και είναι μια ταινία μυστήριου με τους ΚΙΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ , ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΑΡΕΚΙ
Σενάριο: ΜΑΡΚΟΥΣ ΧΙΝΤΣΕΙ, ΜΑΡΚ ΣΜΕΡΛΙΝΓΚ
Ηθοποιοί: ΚΙΡΣΤΕΝ ΝΤΑΝΣΤ , ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ ,
ΦΡΑΝΚ ΛΑΝΤΖΕΛΑ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Η περίληψη της ταινείας μοιραία σχέση
Tη δεκαετία του '80, στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβιντ, γιος ενός εύπορου μεσίτη, παντρεύεται μια φοιτήτρια, την Κέιτι, και μαζί φεύγουν από την πόλη για να εγκατασταθούν στην ειδυλλιακή επαρχία του Βερμόντ. Σύντομα όμως ο πατέρας του Ντέιβιντ τούς αναγκάζει να επιστρέψουν στην πόλη, όπου η κοπέλα αφοσιώνεται στις σπουδές της και στις ασχολίες της, ενώ ο Ντέιβιντ μυστηριωδώς γίνεται ολοένα πιο βίαιος και επιθετικός. Οικογενειακά μυστικά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια και ξαφνικά η Κέιτι εξαφανίζεται χωρίς κανένα ίχνος.

Ο Άντριου Τζαρέκι, σκηνοθέτης του υποψήφιου για Όσκαρ ντοκιμαντέρ "Συλλαμβάνοντας τους Φρίντμαν", παρουσιάζει ένα ερωτικό θρίλερ που ενώνει τους υποψήφιους για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ ("Half Nelson") και Φρανκ Λαντζέλα ("Frost/Nixon") με την Κίρστεν Ντανστ ("Spider-Man"). Πρόκειται για μια ιστορία που ξεδιπλώνει το μυστήριο ενός άντρα, που τίποτα επάνω του δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Το trailer της ταινείας μοιραία σχέση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα