Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Κωμωδία “Ζητείται Ψεύτης”

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Κωμωδία Ζητείται Ψεύτης. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS (Λεωφ. Κηφισίας 73 - Κόμβος Αττικής Οδού) με αφορμή την πρεμιέρα της κωμωδίας “Ζητείται Ψεύτης”, για την παραγωγή της οποίας ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής και διανομής στην Ελλάδα, η Odeon και η Village.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Θεόφιλος Φερέκης, ο οποίος αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις “χάρες” που είχε τάξει προεκλογικά στους ψηφοφόρους του. Μόλις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει εύκολα πέρα, χρειάζεται επειγόντως να προσλάβει έναν… επαγγελματία ψεύτη. Την κατάσταση αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Πάρλας, ή Ψευτοθόδωρος, που με το “ταλέντο” του και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, ξεκινάει μια λαμπρή καριέρα ως το δεξί χέρι του Φερέκη. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και σύντομα χρειάζονται πολλά περισσότερα ψέματα για να τους ξεμπλέξουν από τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις, που αποδεικνύουν ότι το έργο του Δημήτρη Ψαθά παραμένει επίκαιρο και διαχρονικό, 50 χρόνια μετά.Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας: ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Ιεροκλής Μιχαηλίδης, καθώς και οι Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κλέλια Ρένεση, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Παπαδάκη, Μαρία Φιλίππου και Γιολάντα Μπαλαούρα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν κι ο Νίκος Βουρλιώτης με τους F.A.C. (FAMILY ALLSTAR CREW), οι οποίοι υπογράφουν το τραγούδι της ταινίας. Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους η κόρη κι η εγγονή του Δημήτρη Ψαθά, Μαρία Ψαθά και Λένα Νίτσου.

Παρόντες στη λαμπερή πρεμιέρα ήταν επίσης όλοι οι παραγωγοί και συμπαραγωγοί της ταινίας, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άνθρωποι από το δημοσιογραφικό κόσμο. Περισσότεροι από 1900 καλεσμένοι γέμισαν και τις 12 αίθουσες του ODEON KOSMOPOLIS, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Φάνης Μουρατίδης, Διονύσης Φωτόπουλος, Ρίκα Διαλυνά, Ζάχος Χατζηφωτίου, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Αποστολάκης, Απόστολος Τότσικας, Τζόυς Ευείδη, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Λέφας, Δημήτρης Ρίζος, Λόλα Νταϊφα, Νίκος Περάκης, Ρούλα Ρέβη, Μιχάλης Μουρούτσος και πολλοί άλλοι.

Μετά την πρεμιέρα ακολούθησε πάρτι στο γνωστό bar restaurant Eleven (Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, Μαρούσι), όπου το “Dewar’s” φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι πάντα γεμάτα τα ποτήρια των καλεσμένων και το κέφι να παραμείνει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το τραγούδι “Το Ψέμα Πληρώνει” των F.A.C., από το soundtrack της ταινίας, αποτέλεσε το hit της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα