Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

TRON: LEGACY 3D

Η ταινία TRON: LEGACY 3D κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και είναι μια τρισδιάστατη ταινία φαντασίας με τους ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ , ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΖΕΦ ΚΟΖΙΝΣΚΙ
Σενάριο: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΙΤΣΙΣ, ΑΝΤΑΜ ΧΟΡΟΒΙΤΣ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ , ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ ,
ΓΚΑΡΕΤ ΧΕΝΤΛΟΥΝΤ , ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΑΙΛΝΤ ,
ΜΠΡΟΥΣ ΜΠΟΞΛΑΙΤΝΕΡ ,
ΤΖΕΙΜΣ ΦΡΑΙΝ , ΜΠΟ ΓΚΑΡΕΤ
Διάρκεια: 126 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ


Η Περίληψη της ταινίας TRON: LEGACY 3D

Ο Σαμ Φλιν (Γκάρετ Χέντλαντ), ένας 27χρονος επαναστάτης, αναζητά εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του Κέβιν Φλιν (Τζεφ Μπρίτζες), του άνδρα που είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος δημιουργός ψηφιακών παιχνιδιών, στον κόσμο.

Όταν ο Σαμ ερευνά ένα περίεργο σήμα που λαμβάνει από το παλιό εργαστήριο του πατέρα του, ένα σήμα που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει στείλει, μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο, που ο Κέβιν έχει παγιδευτεί εδώ και είκοσι χρόνια. Με τη βοήθεια της ατρόμητης Κόρα (Ολίβια Γουάιλντ), πατέρας και γιος ξεκινούν ένα ταξίδι ζωής και θανάτου, μέσα σε ένα εκπληκτικό ψηφιακό σύμπαν. Το σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος ο Κέβιν, αλλά με το πέρασμα των ετών έχει εξελιχθεί και εμπλουτιστεί με απίστευτα όπλα, γρήγορα οχήματα και μοναδικά τοπία. Πατέρας και γιος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αδίστακτους κακοποιούς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη φυγή τους.

Το trailer της ταινίας TRON: LEGACY 3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα