Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Οι Chemical Brothers Επιστρέφουν στον Κινηματογράφο

Οι Chemical Brothers Επιστρέφουν στον Κινηματογράφο. Το αχτύπητο δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής Chemical Brothers επιτρέφει στην μεγάλη οθόνη, μετά το εντυπωσιακό soundtrack της ταινίας “Fight Club” (το οποίο υπέγραψαν ως Dust Brothers), και συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Τζο Ράιτ (“Εξιλέωση”), ντύνοντας μουσικά το πολυαναμενόμενο περιπετειώδες θρίλερ “Hanna”, στο οποίο πρωταγωνιστούν η υποψήφια για Όσκαρ Σίρσα Ρόναν, η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ και ο Έρικ Μπάνα. Τα κοφτερά beats εναλάσσονται με ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις, δημιουργώντας το πιο καταιγιστικό, σκοτεινό και απρόβλεπτο soundtrack της χρονιάς.

Η Χάνα δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση της Φινλανδίας, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος. Μια αποστολή που την στέλνει ο πατέρας της σημαδεύει την εφηβεία της, καθώς διασχίζει κρυφά τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, ξεφεύγοντας από πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι' αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Χάνα έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.
Το soundtrack κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα αποκλειστικά μέσω iTunes, ενώ η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 7 Απριλίου.
Πάρτε μια γεύση από το soundtrack της ταινίας “Hanna”, ακούγοντας δύο από τα κομμάτια. Μπορείτε επίσης να κάνετε embed τα παρακάτω soundclouds στην ιστοσελίδα σας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στους επισκέπτες σας να τα απολαύσουν σε live streaming:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα