Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

ODEON Cinemas Μόνο 4,9€ για ένα εισιτήριο

Προσφορά Μόνο 4,9€ για ένα εισιτήριο ODEON Cinemas για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Τρίπολη και Χαλκίδα, για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και για οποιαδήποτε παράσταση.

H ODEON δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και λειτουργία πολυκινηματογράφων. Οι κινηματογράφοι ODEON εστιάζουν στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του θεατή, διαθέτοντας αισθητική και τεχνολογική αρτιότητα αιθουσών και εξοπλισμού, και παρέχοντας μια ευρεία παλέττα υπηρεσιών για την ασφάλεια και διευκόλυνσή του. Οι κινηματογράφοι Odeon υπάρχουν στην Αθήνα (Odeon Kosmopolis, Odeon Starcity), τη Θεσσαλονίκη (Odeon Πλατεία), την Κρήτη (Odeon@Talos Plaza), την Κομοτηνή

(Οdeon Kosmopolis), τα Γιάννενα (Odeon Paralimnio), την Τρίπολη (Odeon Cineville) και την Ξάνθη (Odeon Cosmos).
Η Odeon προσφέρει επίσης στους θεατές την τελευταία λέξη της τεχνολογίας 3D, με την οποία έχουν εξοπλιστεί οι κινηματογράφοι της σε Αθήνα και επαρχία. Τώρα όλοι οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλες τις τρισδιάστατες ταινίες με το καλύτερο σύστημα ψηφιακής τεχνολογίας μόνο στους κινηματογράφους Odeon.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα