Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Village Cinemas

VILLAGE CINEMAS Προσφορά μόνο με 5,5€ το εισιτήριο για να παρακολουθήσετε όπια ταινία θέλετε όπια μέρα θέλετε. Η Village άρχισε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα το 1996, έχοντας ως "αρχικό κεφάλαιο" τη συσσωρευμένη εμπειρία 40 και πλέον ετών στο θέμα της οικογενειακής ψυχαγωγίας. Σχεδίασε εξ αρχής ολόκληρο το πλέγμα των υπηρεσιών που προσφέρει, ώστε ο επισκέπτης στα multiplex της να είναι η Ελληνική Οικογένεια. Άλλωστε, η Village στην Ελλάδα διοικείται και στελεχώνεται από Έλληνες.

Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την αρχική προσπάθεια της Village είναι ότι πρώτη αυτή παρουσίασε τη νέα αντίληψη για τον κινηματογράφο και την οικογενειακή διασκέδαση.
Η επιτυχία της δημιούργησε ένα νέο καθεστώς για την ψυχαγωγία στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη διαρκή πρωτοπορία της εταιρείας, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η Village έχει βρει τον παλμό του Έλληνα καταναλωτή και του προσφέρει το είδος της ψυχαγωγίας που επιθυμεί.
TOTAL FAMILY ENTERTAINMENT...στα Ελληνικά! VILLAGE CINEMAS Προσφορά μόνο με 5,5€ το εισιτήριοΣτόχος: η Ολοκληρωμένη ΨυχαγωγίαΗ Village ξέρει καλά τι θέλει το κοινό της...
Με επίκεντρο τον κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, στόχος της είναι να προσφέρει πολλές προτάσεις ψυχαγωγίας. Απευθύνεται σε κάθε οικογένεια, προτείνοντας μια κοινή έξοδο για διασκέδαση, όπου όμως, το κάθε μέλος της, έχει τη δυνατότητα να κάνει τις δικές του επιλογές.
Αφορμή κάθε εξόδου είναι ο κινηματογράφος. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Ταινίες κινουμένων σχεδίων και μάλιστα μεταγλωττισμένες, block buster, ταινίες σινεφίλ, ανεξάρτητες παραγωγές, ποιοτικός κινηματογράφος... Καθένας διαλέγει την ταινία που του ταιριάζει ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή του.
Και η διασκέδαση συνεχίζεται με ψώνια, καφέ, ποτό, χυμό, φαγητό, bowling... Με άλλα λόγια, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν, φροντίζοντας η παρακολούθηση μιας κινηματογραφικής ταινίας να συνδυάζεται εύκολα και με άλλες δραστηριότητες ή άλλες μορφές ψυχαγωγίας, προσφέροντας συγκεντρωμένες επιλογές διασκέδασης σε κάθε μέλος μιας οικογένειας, σε κάθε άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα