Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Colombiana - Νέα Ηρωίδα Δράσης στους Κινηματογράφους

Colombiana - Νέα Ηρωίδα Δράσης στους Κινηματογράφους. Η σαγηνευτική Ζόε Σαλντάνα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες νέες ηθοποιούς, έχοντας ήδη στο σύντομο βιογραφικό της πρωταγωνιστικούς ρόλους σε παγκόσμιες εισπρακτικές επιτυχίες όπως το “Star Trek” και το “Avatar”. Στην συναρπαστική ταινία “Colombiana”, η Σαλντάνα αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις ικανότητές της ως ηρωίδα δράσης, αναλαμβάνοντας τον πιο δυναμικό ρόλο της καριέρας της μέχρι σήμερα. Το σενάριο υπογράφουν οι Λικ Μπεσόν και Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν, οι οποίοι έχουν γράψει και το σενάριο της ταινίας “Η Αρπαγή”, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ολιβιέ Μεγκατόν (“Transporter 3”).

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Μάικλ Βαρτάν, ο οποίος έχει μεγάλη προϋπηρεσία στο πλευρό δυναμικών γυναικών, έχοντας πρωταγωνιστήσει και στις πέντε σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Alias".
Η Ζόε Σαλντάνα υποδύεται την Καταλίγια Ρεστρέπο, μια ψυχρή εκτελέστρια που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών της, στην οποία ήταν μάρτυρας όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι.
To credit για τις φωτογραφίες είναι Magali Bragard
Η ταινία “Colombiana” έρχεται στους κινηματογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα