Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ - THE LION KING

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ - THE LION KING. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και είναι μια ταινία κινούμενων σχεδίων. 
Σκηνοθεσία: ΡΟΤΖΕΡ ΑΛΕΡΣ Σενάριο: ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣ Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ , ΤΖΕΙΜΣ ΕΡΛ ΤΖΟΟΥΝΣ Διάρκεια: 90 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 1994 Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Περίληψη. Μια ανεπανάληπτη περιπέτεια, με πολυαγαπημένους χαρακτήρες και αξέχαστη μουσική, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» αποτελεί πλέον μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, με επίκεντρο την ιστορία του Σίμπα, ενός θαρραλέου λιονταριού που δεν μπορεί να περιμένει τη στιγμή που θα γίνει βασιλιάς. Ο ζηλιάρης θείος του, Σκαρ όμως έχει τα δικά του σχέδια.

 Προκειμένου να ανέβει στον θρόνο, οδηγεί τον Σίμπα στην εξορία. Μόνος και αποπροσανατολισμένος, ο Σίμπα σύντομα βρίσκει σύντροφο στην περιπέτειά του τον Τιμόν και τον καλόκαρδο φίλο του, Πούμπα. Ο ελεύθερος χαρακτήρας τους, τους οδηγεί σε μια ζωή με στυλ «Hakuna Matata», ώσπου ο Σίμπα θυμάται την πραγματική αποστολή και το πεπρωμένο του. Η επιστροφή στον τόπο του θα τον οδηγήσει να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στον «Κύκλο της Ζωής»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα