Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

KILLER ELITE

KILLER ELITE. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και είναι μια ταινία περιπέτεια με τους. Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΜΑΚ ΚΕΝΤΡΙ Σενάριο: ΜΑΤ ΣΕΡΙΝΓΚ Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΚΛΑΙΒ ΟΟΥΕΝ , ΤΖΕΙΣΟΝ ΣΤΕΙΘΑΜ , ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ Διάρκεια: 117 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 2011 Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Περίληψη Όταν ο Χάντερ (Ρόμπερτ Ντενίρο), μέντορας και αγαπημένος φίλος του Ντάνι Μπρους (Τζέισον Στέιθαμ), ενός απόστρατου της ελίτ της Βρετανικής Αεροπορίας, πέφτει θύμα εκβιασμού και απαγωγής, ο φίλος του αποφασίζει να επιστρέψει στη δράση για να τον σώσει.

Αποστολή του: να βρει και να σκοτώσει τρεις πληρωμένους δολοφόνους που προστατεύονται από μια μυστική οργάνωση με την ονομασία Feather Men, η οποία έχει αρχηγό τον πολυμήχανο Σπάικ (Κλάιβ Όουεν).

Το μυαλό, η δύναμη και η επιδεξιότητα θα καθορίσουν το νικητή στη μάχη μέχρι τελικής πτώσης…  Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα “The Feather Men”, και είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα