Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΝΤΙΟΙ - ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΝΤΙΟΙ - NEW GENERATION

ΠΟΝΤΙΟΙ - ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΝΤΙΟΙ - NEW GENERATION. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και είναι μια ελληνική ταινία με τους. 
Σκηνοθεσία: ΟΜΗΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ Σενάριο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ Ηθοποιοί: ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ , ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ , ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΓΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ , ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ , ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Διάρκεια: 1 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 2011 Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ

Περίληψη Μια φορά ήταν ένας πόντιος…. Το 2011 μαζεύτηκαν περισσότεροι και αποφάσισαν να κάνουν μια ταινία! Όλα ξεκινούν όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως φιλόπατρις εμπιστεύεται τον καλό του φίλο και μεγάλο σκηνοθέτη Χαριτίδη (Παύλος Κοντογιαννίδης) να μεταφέρει στο "πανί" το βιβλίο που έχει γράψει με τις περιπέτειες των γονιών τους: …2 παιδιά γίνονται μάρτυρες μίας μαφιόζικης συμπλοκής και της απόκρυψης ενός θησαυρού σε έναν ελαιώνα. Μετά από χρόνια τα δύο αγόρια, που έχουν γίνει άντρες πια, πνιγμένοι από χρέη και υποχρεώσεις αποφασίζουν να ψάξουν τον θησαυρό. Στον ελαιώνα όμως έχει χτιστεί ένα γυναικείο μοναστήρι. Τώρα θα πρέπει να σκαρφιστούν έναν τρόπο να μπούνε στο μοναστήρι και να ανακαλύψουν τον θησαυρό!

Οι Πόντιοι δοξάστηκαν από τον ελληνικό λαό για την ιστορία τους και το ιδιαίτερο πνεύμα τους ενώ λατρεύτηκαν από το ευρύ κοινό μέσα από ιστορίες γεμάτες χιούμορ και γέλιο. Εμπνευσμένος από αυτά τα χαρακτηριστικά, ο Όμηρος Ευστρατιάδης μετά την 1η ταινία «ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ»(1986), ύστερα από 25χρόνια φιλοδοξεί να ορίσει την Νέα Γενιά Ποντίων πλαισιωμένος από σπουδαίους ταλαντούχους ηθοποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα