Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Εντυπωσιακό Άνοιγμα για τη Χαραυγή Μέρος 1Εντυπωσιακό Άνοιγμα για τη Χαραυγή Μέρος 1. Η σειρά ταινιών “Twilight”, που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, με κάθε ταινία, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Τον εντυπωσιακό αριθμό των 121.400 εισιτηρίων έκοψε η ταινία “Χαραυγή Μέρος 1” μόλις το πρώτο τετραήμερο προβολής της στην Ελλάδα, με 76 κόπιες.

Το πρώτο μέρος του επικού φινάλε έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα της φετινής κινηματογραφικής σεζόν μέχρι στιγμής στην Κύπρο, με 14.600 εισιτήρια. Μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες, η “Χαραυγή Μέρος 1” έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα $ 144 εκατ. παγκοσμίως. Οι συνολικές εισπράξεις της σειράς “Twilight” έχουν ξεπεράσει πλέον το $ 1 δις παγκοσμίως. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε για το φινάλες της σειράς τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον (“Gods and Monsters”), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.

Στο πρώτο μέρος του τελευταίου κεφαλαίου, “Χαραυγή Μέρος 1”, ο Έντουαρντ και η Μπέλα - αλλά και όλοι όσοι αγαπούν - έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από επακόλουθα του φανταχτερού τους γάμου, ενός ρομαντικού μήνα του μέλιτος και της ταραχώδους γέννησης του παιδιού τους… η οποία οδηγεί σε μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Μπλακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα