Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Κωμωδία “Λάρισα Εμπιστευτικό”

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Κωμωδία “Λάρισα Εμπιστευτικό” Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS (Λεωφ. Κηφισίας 73 - Κόμβος Αττικής Οδού) για την πρεμιέρα της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Στράτου Μαρκίδη, “Λάρισα Εμπιστευτικό”.

 Η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βοηθάει βέβαια το ότι υπήρχε ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη, κι έτσι κανείς δεν ανακατευόταν στη δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω! Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

 Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, η σεναριογράφος Τζένη Φραγκούλη, οι πρωταγωνιστές Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Τζουμάκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Τάσος Παλατζίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μάριος Ιορδάνου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ευτυχία Φαναριώτη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Έφη Παπαθεοδώρου, Τιτίκα Σαριγκούλη, οι γκεστ σταρ Χρήστος Χολίδης και Δημήτρης Γιαννέτος, καθώς και ο Νίκος Μακρόπουλος, που ερμηνεύει το τραγούδι “Δεν Χρωστάω” για την ταινία. Οι προσκεκλημένοι ευχήθηκαν στον Στράτο Μαρκίδη και σε όλους τους συντελεστές, η κωμωδία “Λάρισα Εμπιστευτικό” να φτάσει και να ξεπεράσει την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του “I Love Karditsa”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα