Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ MARGIN CALL
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ MARGIN CALL. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και είναι μια δραματική ταινία με τους. Σκηνοθεσία: ΤΖ. Σ. ΚΑΝΤΟΡ Σενάριο: ΤΖ. Σ. ΚΑΝΤΟΡ Ηθοποιοί: ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΙΣΙ , ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΙΡΟΝΣ , ΣΤΑΝΛΕΙ ΤΟΥΤΣΙ , ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ , ΣΑΙΜΟΝ ΜΠΕΙΚΕΡ Διάρκεια: 107 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 2011 Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Περίληψη 24 δραματικές ώρες σε έναν αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικάνικης εταιρίας επενδύσεων ανακαλύπτει ένα λάθος στην θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρία αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι η οικονομική κρίση επηρέασε με ουσιαστικό τρόπο όλους μας. Το MARGIN CALL αυτό που θέλει να δείξει είναι ότι οι άντρες και οι γυναίκες που δημιούργησαν αυτή την κρίση πέρα από τα διαφορά προσόντα τους, τις γνώσεις ή την ευφυΐα τους είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που έγιναν θύματα της αμέλειας ,της κοντόφθαλμης αντίληψης και των προτεραιοτήτων τους. Η Wall street μπορεί να είναι άψυχη αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτή είναι άνθρωποι με σάρκα και οστά. Το Margin Call είναι η ιστορία αυτών των ανθρώπων στην πιο σκοτεινή νύχτα της καριέρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα