Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

NEW YEAR'S EVE
NEW YEAR'S EVEΗ. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στα village cinemas την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και είναι μια ρομαντική κομεντι με τους. Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΜΑΡΣΑΛ Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ , ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ , ΧΙΛΑΡΙ ΣΟΥΑΝΚ , ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ , ΤΙΛ ΣΒΑΙΓΚΕΡ , ΕΚΤΟΡ ΕΛΙΖΟΝΤΟ , ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΕΛ , ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ , ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ , ΤΖΟΣ ΝΤΟΥΧΑΜΕΛ , ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ , ΑΜΠΙΓΚΕΙΛ ΜΠΡΕΣΛΙΝ , ΚΑΘΡΙΝ ΧΕΙΓΚΛ , ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ , ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ , ΣΕΘ ΜΕΓΙΕΡΣ , ΛΕΑ ΜΙΣΕΛ Διάρκεια: 118 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011 Χρονολογία παραγωγής: 2011 Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ Κ

 Περίληψη Πρόκειται για μια ταινία ύμνο στην αγάπη, την ελπίδα, τη συγχώρεση, τις δεύτερες ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα. Το "New Year's Eve" παρακολουθεί τις ιστορίες ζευγαριών και ελευθέρων, έτσι όπως αυτές εξυφαίνονται μέσα στο πάθος και την προσμονή της Νέας Υόρκης την πιο συναρπαστική βραδιά της χρονιάς. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζέσικα Μπίελ, ο Τζον Μπον Τζόβι, η υποψήφια για Όσκαρ Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, ο Κρις "Λούντακρις" Μπρίτζες, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τζος Ντουχάμελ, ο Ζακ Έφρον, ο Χέκτορ Ελιζόντο, η Κάθριν Χέιγκλ, ο Άστον Κούτσερ, ο Σεθ Μέγιερς, η Λέα Μισέλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Φάιφερ, ο Τιλ Σβάιγκερ, ο Ράιαν Σίκρεστ, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και η Σοφία Βεργκάρα.

 Ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ έχοντας δίπλα του ένα εντυπωσιακό καστ θα χαρίσουν περισσότερη λάμψη τα φετινά Χριστούγεννα, με την ρομαντική κομεντί «New Year’s Eve». Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζέσικα Μπίελ, ο Τζον Μπον Τζόβι, η υποψήφια για Όσκαρ Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, ο Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τζος Ντουχάμελ, ο Ζακ Έφρον, ο Χέκτορ Ελιζόντο, η Κάθριν Χέιγκλ, ο Άστον Κούτσερ, ο Σεθ Μέγιερς, η Λέα Μισέλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Φάιφερ, ο Τιλ Σβάιγκερ, ο Ράιαν Σίκρεστ, η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και η Σοφία Βεργκάρα. Επίσημο Site:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα