Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται το "Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν" στις 19 Ιανουαρίου
Ο πρωτοεμφανιζόμενος Σον Ντέρκιν έγραψε και σκηνοθέτησε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο “Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν”, ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ γύρω από τη γοητεία και την εξουσία που ασκούν οι σύγχρονες αιρέσεις στους οπαδούς τους, και τις επιπτώσεις τους. Πρωταγωνιστούν η νεαρή Ελίζαμπεθ Όλσεν σε μια αποκαλυπτική ερμηνεία και ο Τζον Χοκς (υποψήφιος για Όσκαρ β’ Ανδρικού Ρόλου στο “Winters Bone”).

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Sundance Film Festival και συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Η Μάρθα είναι μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να ζήσει και πάλι μια φυσιολογική ζωή, έχοντας ξεφύγει από μια θρησκευτική οργάνωση και τον χαρισματικό ηγέτη της. Έτσι, ζητάει βοήθεια από την αποξενωμένη μεγαλύτερη αδερφή της, Λούσι, και τον κουνιάδο της, αδυνατώντας όμως να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της. Όταν όμως συνειδητοποιεί πως ίσως τα μέλη της αίρεσης την αναζητούν ακόμη, τότε η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη...

19 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα