Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ BEAUTΥ AND THE BEAST 3D


Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ BEAUTΥ AND THE BEAST 3D Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΤΡΟΥΣΝΤΕΙΛ Σενάριο: ΛΙΝΤΑ ΓΟΥΛΒΕΡΤΟΝ Διάρκεια: 85 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 Χρονολογία παραγωγής: 1991 Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ερίληψη Η παραμυθένια ταινία της Disney επιστρέφει για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με νέα θεαματική 3D επεξεργασία. Η Μπελ, μια χαρισματική πανέμορφη κοπέλα ξεκινά το ταξίδι της σε έναν άγνωστο, μυστηριώδη κόσμο, όταν ένα αποκρουστικό τέρας την φυλακίζει στο κάστρο του. Σταδιακά, η Μπελ αιχμαλωτίζει την καρδιά του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου. Γρήγορα, όμως, κι εκείνη θα δώσει την καρδιά της στο τέρας, που κάτω από την αποκρουστική του εμφάνιση κρύβει την ψυχή και την καρδιά ενός αληθινού πρίγκιπα.

 Τα Walt Disney Animation Studios’ παρουσιάζουν την μαγική κλασική ταινία “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” σε θεαματικό Disney Digital 3D™. Η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Oscar® Καλύτερης Ταινίας Υποψήφιο για 6 Oscar® Oscar® Καλύτερου Τραγουδιού (Alan Menken & Howard Ashman), Καλύτερης Μουσικής(Menken).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα