Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Chemical Brothers. Now You Hear Them

Chemical Brothers. Now You Hear Them. Είναι θέμα χημείας. Όταν το heist και το big beat ενώνονται, η αντίδραση ισούται με το «θαυματοποιό» Now You See Me. O ΛουίΛετεριέ (“The Incredible Hulk”, “Clash Of The Titans”) ξεκίνησε τα γυρίσματα της καλοκουρδισμένης αστυνομικής περιπέτειας στη Νέα Ορλεάνη, σκηνοθετώντας στους καταιγιστικούς ρυθμούς των Chemical Brothers ένα πεντάστερο καστ. 

 Oι Τζέσε Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελντσον, Ίζλα Φίσερκαι Ντέιβ Φράνκο (το ανερχόμενο αδελφάκι του Τζέιμς) είναι οιδεξιοτέχνες «Τέσσερις Καβαλάρηδες», μια ομάδα ταχυδακτυλουργών που ενώπαρουσιάζουν τα ριψοκίνδυνα κόλπα τους στο κοινό, ταυτόχρονα πραγματοποιούν τιςμεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες – και μετά μοιράζουν τη λεία στουςθεατές.  

Ο Μαρκ Ράφαλο και η Μελανί Λοράν είναι οι εκπρόσωποι τουνόμου που προσπαθούν επανειλημμένως - και ανεπιτυχώς - να τους πιάσουν, με τη βοήθειατου πρώην illusionist ΜόργκανΦρίμαν. Ο Μάικλ Κέιν, πάλι,είναι ο Σπόνσορας. Προσθέστε ένα υπνωτιστικό σάουντρακ, όπως αυτό της ταινίας“Hanna”, και το επιθυμητό επετεύχθη. Μαγεία! Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους από την Odeon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα