Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Sexy Alien

Μετά το γκανγκστερικό “Sexy Beast” με τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, και την ταινία μυστηρίου“Birth” όπου πρωταγωνιστούσε η Νικόλ Κίντμαν, ο Βρετανός Τζόναθαν Γκλέιζερ ετοιμάζει την τρίτη σκηνοθετική δουλειά του με τίτλο “Under The Skin”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο best–seller τουΜάικλ Φέιμπερ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, μελαχρινή αυτή τη φορά,υποδύεται ένα εξωγήινο πλάσμα το οποίο κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή μιαςγοητευτικής και αισθησιακής γυναίκας. Με φόντο τους απομονωμένουςαυτοκινητόδρομους της Σκωτίας,  μoναδικός τηςστόχος είναι να “ψαρεύει” ανυποψίαστους άνδρες που κάνουν auto-stop καινα τους μεταφέρει στον πλανήτη της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται λιχουδιά!

Σύντομα όμως, αρχίζει να δένεται συναισθηματικά με τους γήινους, κάτι το οποίο θα τη φέρει σε σύγκρουση με το είδος της. Λίγο road movie, λίγο επιστημονικής φαντασίας και λίγο…  αληθινή, πρόκειται για μια ταινία που μας δείχνει πως θα βλέπαμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου. Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πρόσφατα σε Λονδίνο και Σκωτία, και τώρα βρίσκεται στη φάση του post-production.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα