Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Από Έρωτα με το Θοδωρή Αθερίδη

Οι Έλληνες κινηματογραφιστές δίνουν και πάλι το παρόν! Ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζει τη νέα του ταινία και έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του Σμαράγδα Καρύδη αλλά και την Παναγιώτα Βλαντή. Ανάμεσα σε δυο γυναίκες έγραψε το καινούριο του έργο «Από έρωτα».
Τα γυρίσματα συνεχίζονται πυρετωδώς και ενώ ξεκίνησαν απ’ τη Μυτιλήνη έχουν φτάσει σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, επιλέγοντας τα πιο γραφικά στενά και πλατείες της πόλης.


H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η παραγωγή είναι του Κώστα Λαμπρόπουλου και η διανομή της Village και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.


Σίγουρα θα χρειαστούν ακόμη νέους ηθοποιούς για τους δευτερεύοντες (βουβούς ρόλους), αλλά ακόμα και τον απλό κόσμο που τυχαία θα περνάει απ’ το σημείο των γυρισμάτων! Το νου σας λοιπόν! Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα μπορεί να δείτε τον εαυτό σας στη μεγάλη οθόνη με τη νέα χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα