Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μετά το «Αν…», ποια λέξη, ποιος τίτλος, ποια φράση έχει σειρά; Ύστερα από την ταινία που είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα, έρχεται το επόμενο βήμα.

Αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες. Μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως αποκτά κοινό φινάλε! Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.
Δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και δεν έχει ανακοινωθεί προγραμματισμένη πρεμιέρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο, κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι και μπαίνει και στο πλάνο. Μας έχει συνηθίσει πια – καλώς ή κακώς- σε αυτήν την «κλίση σε όλα». Η ταινία είναι ακόμη αβάπτιστη, με τα πρώτα γυρίσματα του πρώτου μέρους να έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το δεύτερο και τρίτο μέρος της θα γυριστούν τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom. Έπεται συνέχεια εν καιρώ λοιπόν και για το πότε θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε στις μεγάλες αίθουσες, αλλά και για το υπόλοιπο καστ!

Τα έξοδα της παραγωγής ανέλαβαν από κοινού ο Alpha, η OTE TV και η Aegean. Μια χαρά τα κατάφεραν δηλαδή για άλλη μια φορά τα παιδιά της Plus Productions, που είναι η επίσημη εταιρεία παραγωγής της ταινίας. Την διανομή της στις αίθουσες έχει αναλάβει η Village.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα